Om Langebækgaard Ridecenter

Om os

Anita & Jens overtog d. 1. Maj 2018 Langebækgaard hvor de nu driver Langebækgaard Ridecenter. Stedet er løbende blevet opgraderet siden overtagelsen og dette er nok en proces der vil fortsætte, Jens elsker at have håndværkere. Anita er oprindeligt uddannet Staldmester og har efterfølgende taget en Dyrlæge uddannelsen på Københavns Universitet.

Vores erfaring har sat retningen

Anita er dressurrytter og har en 6 års vallak som hun starter stævner på. Anita har i snart mange år redet undervisning hos exam. berider Rune Willum, der også kommer fast på Langebækgaard. Jens har også tidligere haft egne heste og redet på hyggeniveau med Anita som underviser, men da ambitionerne var større end hans ride talent er han stoppet med ridningen. Efterfølgende er han at finde på sidelinjen når Anita eller en af pigerne starter stævner.

Flinke og imødekommende ejere

Jens har sin daglige gang i stalden og mange gøremål på ejendommen, men ansvaret for pasning og fodring af hestene overlader han klogt til Anita. Anita og Jens har to piger på henholdsvis 13 og 14 år, der også er ride interesserede.

Dagligdagens gøremål

Den daglige pasning af hestene varetages af Langebækgaard Ridecenters fast ansatte staldmedhjælp, i tæt samarbejde med Anita, der er ansvarlig for korrekt fodring og pasning. Kig rundt på vores hjemmeside eller ring til Anita og Jens for en uforpligtende fremvisning af vores dejlige Ridecenter.
Kontakt os

Skriv en besked til os...

Kontakt os gerne for en fortrolig og uforpligtende fremvisning.