Om os

Anita & Jens har fra d. 1. Maj 2018 overtaget Langebækgaard hvor de nu driver ridecenter. Hensigten er at stedets faciliteter løbende vil blive udbygget og opgraderet hvor dette er nødvendigt.

Langebækgaard har måske været kendt som et stort sted med plads til 47 heste, vi har valgt at lukke den gamle stald og vil på sigt anvende bygningerne til andre formål. Der er således i dag alene plads til 24 heste, men naturligvis de samme fantastiske faciliteter, hvilket gør stedet lidt mere ”luksus” og mere plads til den enkelte hest og rytter.

Anita er oprindeligt uddannet hos Sportsrideklubben i Gentofte hvor hun arbejde i flere år, hun har efterfølgende bl.a. været ansat som Staldmester i en større stald i Hillerød samt redet og klargjort ungheste til kåringer. De seneste år har Anita studeret veterinær medicin, men tager er sabbatår i 2018.

Hun er dressurrytter og har tidligere redet Prix St. Georg, på nuværende tidspunkt har Anita en 4 års vallak som hun starter alderssvarende stævner på. Anita har i snart mange år redet undervisning hos exam. berider Rune Willum.

På Langebækgaard er der plads til alle engagerede ryttere, uanset om man rider i skoven eller høj dressur,

Jens har også tidligere haft egne heste og redet på hyggeniveau med Anita som underviser, men da ambitionerne var større end hans ride talent er han stoppet med ridningen. Efterfølgende er han at finde på sidelinjen når Anita eller en af pigerne starter stævner.

Jens har sin daglige gang i stalden og mange gøremål på ejendommen, men ansvaret for pasning og fodring af hestene overlader han klogt til Anita.

Anita og Jens har to piger på henholdsvis 10 og 11 år, der også er ride interesserede. Pigerne deler en kat. 1 Dansk Sportspony og får ugentlig undervisning i både spring og dressur ved exam. berider.

Den daglige pasning af hestene varetages primært af Kristine, der er ansat som staldmedhjælp. I sin fritid rider Kristine stævner på hendes dejlige varmblods hoppe.

31.08.2019 – Kristine er som oprindeligt aftalt fratrådt sin stilling hos os ved udgangen af august. Hun vil dog fortsat hjælpe med w/e vagter og anden afløsning. Stort tillykke til Kristine der nu er startet på drømme uddannelsen til fysioterapeut.

01.09.2019 – Den daglige pasning af hestene varetages nu primært af Laura, der er ansat som staldmedhjælp. I sin fritid rider Laura military (DM U21) på hendes to dejlige hopper.