Bid Arrangement – Herman Sprenger

En stor tak Kathleen Ahrenkiel fra Herman Springer der med stor kompetence og engagement gennemgik de deltagende equipager samt besvarede de mange bid relaterede spørgsmål. Ligeledes en stor tak til alle deltagere, pensionærer og gæster der var med til at gøre vores bid arrangement helt særligt. Sidst men ikke mindst, tak til Maiken fra Rytteriet for at afholde dette bid arrangement på Langebækgaard Ridecenter.

Det var en rigtig hyggelig aften og absolut ikke sidste gang at vi laver arrangementer…

Anita & Jens

 

Mandag den 27. maj fra kl 17.00 afholder Rytteriet Rideudstyr og Herman Sprenger et bid arrangement på Langebækgaard Ridecenter.

Har du udfordringer med dit nuværende bid eller er du i tvivl om din hest eller pony går med det rigtige bid i korrekt størrelse? Eller måske du skal til at ride med kandar og er i tvivl om hvilken kandar stang og bridon bid der vil være det rigtige for din hest, så kunne dette arrangement lige være noget for dig.

Du har din hest eller pony med, så vi kan finde det rigtig bid på dagen. Der bliver afsat 30 min til hver ekvipage og køber du et Herman Sprenger bid på dagen hos Rytteriet giver de 15% rabat på dit nye bid.

Du er naturligvis også rigtig velkommen til bare at komme for at kigge – det koster ikke noget…

Langebækgaard Ridecenter vil være vært med en sodavand og en let anretning, samt som altid en god kop kaffe eller varm cacao,

Tilmelding direkte til Rytteriet Rideudstyr efter “først til mølle princippet” – E-Mail rytteriet.rideudstyr@gmail.com / tel 30 29 37 22 Denne unikke mulighed koster kun 100,- som betales via mobile pay 30271 ved bindende tilmelding senest mandag den 20. Maj.

Rytteriet har lovet at tage et lille udvalg af rideudstyr med, så måske der kan findes et par gode tilbud I dagens anledning…

Vi glæder os til en hyggelig og lærerig aften,